Läkarbesök - fritt fram för barnalstrande!

Idag har jag varit hos tant Doktorn och diskuterat min situation. Jag är så otroligt glad och tacksam för min underbara läkare som har följt mig i så många år nu! Hon bemöter mig alltid med respekt och blev uppriktigt glad över våra planer!

Nåväl, tanken är att jag fortsätter med Zoloften eftersom det fungerar så bra. Äter återigen 2*50 mg och magen mår mycket bättre. Enligt Pfizer kan det vara så enkelt att man tar upp medicinen olika i mag- och tarmkanalen och det är därför jag får mera biverkningar av 1*100 mg. Hon skulle höra med specialisterna (ang. SSRI och graviditet) om det var läge att byta till likvärdig medicin men jag tror knappast det.

Sen den goda nyheten, jag kan ha Sobril i handväskan i stället för Stesoliden! Tjoho! Nu känns det som det största orosmolnet har skingrats för min del. Lergigan kan jag även det fortsätta ta om jag skulle bli sömnlös någongång.

Vidare har jag möjlighet att få prata med psykolog på barnmorskemottagningen om det är så att jag skulle han några funderingar kring min graviditet och ångest. Att gå till någon inom psykiatrin känns inte nödvändigt (vet ärligt talat inte vad de skulle kunna lära mig...)

Så glada besked alltså!

Kommentarer
Postat av: Tusse

Jamen jaaaa, va skönt!! Bara att glida hem och börja träna nudå..;).



Kram!

2008-06-23 @ 15:12:49
Postat av: Stina

Åh vad härligt att höra! Kör hårt nu då! s

2008-06-25 @ 14:27:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0