Min graviditet

Går nu in i vecka 8 efter 2 veckor med riktigt stora magproblem, har varit kämpigt att klara av jobbet samtidigt må jag säga. Mått illa har jag gjort, haft diarre, sura uppstötningar och annat skoj. Behöver jag säga att jag inte svävar på rosa moln?

Positivt är att jag börjar få tillbaka matlusten igen, reagerar inte lika starkt på dofter längre och kan faktiskt laga mat själv igen. Ett tag fick sambon ta den biten eftersom jag ville spy bara jag såg kylskåpet.

Sen har jag på eget initiativ halverat min Zoloft till 50 mg eftersom den pajar magen totalt på mig. Graviditeten har inte direkt gjort det bättre - tvärtom. Får se hur det går, ska ringa läkaren imorgon och tala om läget.

Vidare har jag fått förbud att dricka mjölk eftersom det oxå har gjort mig sämre, får se om det håller i sig. Jag som verkligen älskar mjölk!

Nu är det viktigare än någonsin att ta en dag i taget. Lite roligt är det dock att jag kunnat lägga ifrån mig Stesoliden, bara sådär! När jag fick reda på att jag var gravid blev det helt självklart. Underligt! Trodde jag skulle behöva kämpa med den biten. Lite ljus i mörkret att glädjas åt.

Imorgon hoppas jag att magen mår ännu lite bättre.

Kram på er!

Change of plans

Man är väl inte sämre än att man kan ändra sig. Har beslutat mig för att stöka om lite här på bloggen för att få en ny fräsch start. Förmodligen kommer en del inlägg förpassas till papperskorgen och bloggen får en liten annan inriktning än tidigare.

Men jag inser att det kan finnas ett värde i att läsa lite om min historia, för jag blir ju inte en helt ny person bara för att jag är med barn.

Dessutom har jag inte ork, tid och lust att ta itu med att skapa en ny blogg igen...har tillräckligt många ändå. ;-)

Så, jag ändrar mig! Isolde stannar ett tag till!

Isolde säger tack och adjö!

Jag och sambon ska ha barn och därmed vill jag göra en ny fräsch start och lämna Isolde bakom mig. Känner att det är dags att gå vidare. Tack alla ni som läst min blogg, den har betytt otroligt mycket för mig. Inte minst pga av allt stöd jag fått i tunga perioder av panikångest.

Ni som känner mig får följa med till min nya blogg, på min nya resa i livet!

Kram och tack!

ps. Släkten vet inget än så säg inget på min öppna blogg!

RSS 2.0