Fokusering

Nu står det återigen en resa utomlands på schemat i jobbet. Det är för tidigt för mig och nu gäller det att fokusera på det jag kan och det jag är duktig på istället för mina brister.

Svårt men nödvändigt. Jag ber om hjälp.

Kommentarer
Postat av: Stina

Det låter jättebra att du redan ställt in dig mentalt på att fokusera på det du är bra på!!! Precis så ska det ju vara, vi är alla olika, i olika skeden, och bara för att du inte fixar en utlandsresa med jobbet just nu betyder inte det att du på minsta sätt är sämre än någon annan. Du DUGER SOM DU ÄR!! Du har gjort otroliga framsteg, och tänk på allt som du faktiskt fixar idag, som inte kanske var något du tyckte var självklart tidigare! Nästa gång det är dags för utlandsresa kanske du är redo, och är du det inte, tja, spela roll. DU DUGER SOM DU ÄR!!

Kram!

2008-01-16 @ 09:27:14
Postat av: Isolde

Stina, tack. *rörd*

2008-01-16 @ 16:40:16
Postat av: Tusse

Med tanke på hur stora framsteg du gjort det senaste året så tror jag knappast att det kommer dröja länge innan du är ute och far igen. Nu är du inte riktigt där än, men vad gör det? Det kommer. Och tills dess, du är så himla duktig! Du är fantastisk! Vem tusan bryr sig om en jäkla utlandsresa? Det är ju en piss i nilen. Tänk på allt du åstadkommit och åstadkommer varje dag istället! Det är det som räknas.

Kraaaaaaam

2008-01-16 @ 18:48:26
Postat av: malve

Det är starkt gjort av dej att du vågar stå för det du känner och säga nej till resan, tycker jag.

För egen del känns inte en jobbresa som det första jag kommer att ge mej på när jag vågar ge mej ut. Snarare någon tripp tillsammans med någon kär.

2008-01-16 @ 21:00:46
URL: http://malves.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0